Home / 1stpage / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Τα 3 σημεία προσοχής!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Τα 3 σημεία προσοχής!

Δημοσιεύτηκε: 9:30 μμ Μάρτιος 8th, 2023  


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στις Προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε..

Το πρώτο σημείο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η πληρωμή του παραβόλου. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται ότανοι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ. Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας καλέσει για να σας βοηθήσει στη συμπλήρωση και οριστικοποίηση της αίτησης.

Το δεύτερο κομμάτι που πρέπει να προσέξετε είναι η επικαιροποίηση φακέλου στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ  από την Τετάρτη 08 Μαρτίου και ώρα 08:00 έως και τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 και ώρα 15:00. Η είσοδος θα επιτρέπεται χρονικά βάσει τελευταίου ψηφίου ΑΦΜ.

 

 

Τέλος, στις περίπτωσεις που εκκρεμεί η ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων, αρκεί βεβαίωση κτήσης του πτυχίου από το Πανεπιστήμιο (Α.Ε.Ι.) στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία κτήσης και ο βαθμός του πτυχίου.

 

 

 

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας καλέσει για να σας βοηθήσει στη συμπλήρωση και οριστικοποίηση της αίτησης.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...