Home / 1stpage / «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αθήνα 11-12 Φεβρουαρίου

«Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αθήνα 11-12 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύτηκε: 4:24 μμ Φεβρουάριος 3rd, 2023  


Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 14η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 105 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει εργαστήρια συμβουλευτικής για σύνταξη βιογραφικού και τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συνεδρίες για τη βελτίωση βιογραφικών σημειωμάτων και στελέχη της ΜΕΜΜΕ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-athens-2023

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...