Home / 1stpage / Πρόγραμμα Συνεντεύξεων υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης Α’, Β’ και Γ’ Περιφερειακού Συμβουλίου

Πρόγραμμα Συνεντεύξεων υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης Α’, Β’ και Γ’ Περιφερειακού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: 6:18 μμ Μάιος 5th, 2022  


Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας το Πρόγραμμα Συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης Α’, Β’ και Γ’ Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πατήστε παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο Πρόγραμμα σύμφωνα με τις διατάξεις της  παρ. 4 του άρθρου 40 του ν. 4823/2021(Α΄136) και του άρθρου 5 της αριθμ. Φ.353.1/20/163161/Ε3/14-12-2021(Β΄5833) Υπουργικής Απόφασης:

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις κατά τόπους έδρες των Συμβουλίων:

– Για το Α΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο η ταχυδρομική Διεύθυνση της έδρας του είναι : Κεντρικό Κτίριο Υ.ΠΑΙ.Θ., Αν. Παπανδρέου 37, 15180, Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

– Για το Β΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο η ταχυδρομική Διεύθυνση της έδρας του είναι : Κεντρικό Κτίριο Ι.Ε.Π., Αν. Τσόχα 36, 11521, Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

– Για το Γ΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο η ταχυδρομική Διεύθυνση της έδρας του είναι : 2ο Πρότυπο Λύκειο Αθηνών, Ελ. Βενιζέλου και Τ. Φιλήμονος 30-32,11521, Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

Επισημαίνεται ότι:

– Το Α΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο έχει αρμοδιότητα για τις θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Αττικής, & Στερεάς Ελλάδας.

– Το Β΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο έχει αρμοδιότητα για τις θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου & Πελοποννήσου.

– Το Γ΄ Περιφερειακό  Συμβούλιο έχει αρμοδιότητα για τις θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...