Home / 1stpage / Εξετάζονται ξανά όλες οι αιτήσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης για τυχόν λάθη

Εξετάζονται ξανά όλες οι αιτήσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης για τυχόν λάθη

Δημοσιεύτηκε: 12:19 μμ Απρίλιος 7th, 2022  


Από το «μηδέν» εξετάζονται όλες οι αιτήσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης είτε έγιναν ενστάσεις είτε όχι επί των προσωρινών πινάκων μοριοδότησης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν λάθη.

Το υπουργείο Παιδείας αναγκάστηκε να ακολουθήσει τη μέθοδο του «κόσκινου», καθώς φέρεται να υπάρχουν υποψήφιοι Διευθυντές οι οποιοι κάνουν λόγο για παράτυπη «υπερμοριδοδότηση» συνυποψηφίων τους, στους προσωρινούς πίνακες.

Έτσι ήδη έχει ξεκινήσει ο έλεγχος , όλων των δικαιολογητικών και των μορίων των προσωρινών πινάκων, προκειμένου να εντοπιστούν και να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη, καθώς :

Α. Οι υποψήφιοι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των «κρίσεων» έχουν έννομο συμφέρον να ζητήσουν στοιχεία συνυποψηφίων τους από το υπουργείο Παιδείας.

Β. Ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι εάν διαπιστώσουν παράτυπη μοριοδότηση το θέμα να φτάσει στα δικαστήρια, όπως έγινε στο παρελθόν με άλλες κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης.

21 ημέρες μέχρι σήμερα

Σήμερα συμπληρώνονται 21 ημέρες από την λήξη προθεσμίας υποβολής ενστάσεων και πάνω από τρεις μήνες από την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Παιδείας έχει πέσει κατά πολύ έξω από τον αρχικό προγραμματισμό.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...