Home / 1stpage / Πανελλήνιες 2022: Προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού

Πανελλήνιες 2022: Προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού

Δημοσιεύτηκε: 3:35 μμ Φεβρουάριος 2nd, 2022  


Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη με Θέμα: «Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων», με Αριθμ. Πρωτ. 2421.1/6425/22

Όσοι/ες υποψήφιες έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην Προκήρυξη και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 04/02/2022 ημέρα Παρασκευή, έως και 18/02/2022 ημέρα Παρασκευή. Μετά την 18/02/2022 δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.

Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο συνημμένο στην παρούσα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

Ο/Η υποψήφιος/α, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να συνδέεται στην εφαρμογή, ώστε να δει την αίτησή του, καθώς και τυχόν ενημερώσεις που αφορούν σε αυτήν κατά τα επιμέρους στάδια του διαγωνισμού.

Η Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών συγκροτείται με Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και έργο της είναι: α. Η λήψη και ο έλεγχος όλων των αιτήσεων και των συνημμένων σε αυτές δικαιολογητικών, που υποβάλλονται από τους υποψηφίους.

Η σύνταξη και έκδοση έως και 25/02/2022 ημέρα Παρασκευή πίνακα υποψηφίων με ΕΛΛΙΠΗ δικαιολογητικά, στον οποίο πρέπει να αναγράφεται για κάθε υποψήφιο/α ποιες ακριβώς ελλείψεις / σφάλματα διαπιστώθηκαν.

Ο εν λόγω Πίνακας αναρτάται στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. www.hcg.gr προς ενημέρωση των υποψηφίων. Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην εφαρμογή του διαγωνισμού, από υποψηφίους/ες που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, ορίζεται από 26/02/2022 ημέρα Σάββατο, μέχρι και την 03/03/2022 ημέρα Πέμπτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...