Home / 1stpage / Οδηγίες για την οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών που διορίστηκαν μετά τις 22-11-2021

Οδηγίες για την οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών που διορίστηκαν μετά τις 22-11-2021

Δημοσιεύτηκε: 2:05 μμ Φεβρουάριος 7th, 2022  


Εγκύκλιο με οδηγίες για την οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών που διορίστηκαν μετά τις 22-11-2021, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν σε περιοχές μετάθεσης (και όχι απευθείας σε σχολικές μονάδες) μετά τις 22-11-2021, ημερομηνία λήξης της αρχικής προθεσμίας υποβολής αιτήσεων οριστικής τοποθέτησης, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης, σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να καλέσουν τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς τους που εμπίπτουν στην ως άνω κατηγορία, ώστε να τους αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά έως και τις 15-02-2022.

Oι αιτήσεις θα καταχωριστούν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο edatacenter, ώστε στη συνέχεια να εξεταστούν από τα οικεία ΠΥΣΔΕ μαζί με όλες τις εμπρόθεσμα υποβληθείσες αιτήσεις.

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι, μετά από έλεγχο της υπηρεσίας μας, διαπιστώθηκε ότι καταχωρήθηκαν εκπρόθεσμα από ορισμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...