Home / 1stpage / Τα σχολεία που θα είναι αύριο κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Τα σχολεία που θα είναι αύριο κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε: 5:38 μμ Ιανουάριος 24th, 2022  


Κλειστά έμειναν σήμερα Δευτέρα και αναμένεται να παραμείνουν και αύριο Τρίτη τα σχολεία πολλών περιοχών της χώρας, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Oι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή λειτουργίας τους, σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου Παιδείας ,θα πρέπει να παρέχουν τηλεκπαίδευση στους μαθητές, καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη.

Ειδικότερα (Ανά Περιφερειακή Ενότητα):

Στην Αττική

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της περιφέρειας

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αποφασίστηκε η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022

Γ. Πατούλης: «Στόχος μας η διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετά από διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΣ και αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών προχώρησε στην απόφαση για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών της διακοπής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης προχώρησαν στη απόφασή να μην λειτουργήσουν από αύριο δια ζώσης τα μαθήματα στα σχολεία καθώς όπως επισημάνθηκε από τους μετεωρολόγους το ψυχρό κύμα της κακοκαιρίας στην Αττική θα ξεκινήσει από αύριο πρωί και θα αναπτυχθεί πλήρως μέχρι την Τρίτη, δημιουργώντας χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες χιονοπτώσεις. Επίσης στην απόφαση του κλεισίματος συνέτεινε και η ανάγκη εφαρμογής των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας. Στα σχολεία, όπως είναι γνωστό, θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα.

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Δεδομένου ότι μέχρι τη στιγμή αυτή η εικόνα των μετεωρολόγων είναι ότι το ψυχρό κύμα της κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί στην Αττική και ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν, αποφασίσαμε τα σχολεία όλων των βαθμίδων να μην λειτουργήσουν δια ζώσης αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου καθώς και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια, τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά μας. Λάβαμε επίσης υπόψη μας ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που γνωρίζουμε ότι θα επικρατούν, ακόμη κι αν είναι εφικτές οι μετακινήσεις το πρωί η το μεσημέρι της Δευτέρας, δεν θα μπορούν να διεξαχθούν με ασφάλεια τα μαθήματα, με ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες, όπως επιβάλλουν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του covid που εφαρμόζονται.Για τους λόγους αυτούς, κρίναμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας, είναι η αναστολή λειτουργίας των σχολείων για το επόμενο καταρχήν διήμερο. Επειδή οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες για όλους μας, καλούμε τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας».

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει σε ετοιμότητα τα απαραίτητα μέσα και προσωπικό για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και τους Δήμους, θα παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη των φαινομένων, θα επεμβαίνουμε όπου χρειαστεί και θα προχωράμε στη λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και αφού αξιολογήσει την κατάσταση με νεότερη ανακοίνωση θα κάνει γνωστό αν θα παραταθεί το κλείσιμο των σχολείων και την Τετάρτη».


Δήμος  Τήνου

Στον Δήμο  Τήνου ο Δήμαρχος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων και των ιδιαίτερων χαμηλών θερμοκρασιών που εμποδίζουν τη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (αερισμός αιθουσών, προαυλισμός κτλ) καθώς και για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν.

Δήμος Νάξου

Επίσης λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, αναστέλλεται η με φυσική παρουσία των μαθητών, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Μύκονος

«Με αίσθημα ευθύνης ενόψει της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει το νησί μας και που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, ενημερώνω γονείς και μαθητές όλης της σχολικής μας κοινότητας ότι αύριο Δευτέρα 24/1/2021 και μεθαύριο Τρίτη 25/1/2021 τα σχολεία στη Μύκονο θα παραμείνουν κλειστά»  δήλωσε  ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

∆ήµος Πάρου

Τη αναστολή λειτουργίας των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Πάρου καθώς και των ∆ηµοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών τη ∆ευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω των ακραίων καιρικών φαινοµένων µε την επικράτηση χαµηλών θερµοκρασιών σε συνδυασµό µε την ανάγκη τήρησης των υγειονοµικών µέτρων για τον περιορισµό της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid-19 αποφάσισε ο  ∆ήµαρχος
Μάρκος Ι. Κωβαίος

Δήμος Θήρας

Με απόφαση του Δημάρχου Θήρας αναστέλλεται η λειτουργία των Εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θήρας, για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν αναγγελθεί για την ημέρα αυτή και της επικινδυνότητας που επάγονται στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία τους.

Δήμος Μήλου

Με απόφαση του Δημάρχου Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην περιφέρεια του Δήμου Μήλου, καθώς και οι δομές ΚΔΑΠ και Παιδικός Σταθμός του Δήμου την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των έκτακτων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Επίσης, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των παιδικών χαρών και του Δημοτικού Σταδίου Μήλου, μέχρι νεωτέρας.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους κατοίκους του νησιού!

Να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις!

Δήμος Αμοργού

Με απόφαση του Δημάρχου Αμοργού Ελευθερίου Καραΐσκου κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού την Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1.


ΚΡΗΤΗ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στον Δήμο Ηρακλείου,   λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.

H κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ηράκλειο: Στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, του Δήμου Γόρτυνας   και στον Δήμο Φαιστού (όλες οι σχολικές μονάδες)

Στις Δ.Ε. Γόρτυνας και Κόφινα, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά

Ρέθυμνο: Σε όλο τον Νομό Ρεθύμνου κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Στον Δήμο Μυλοποτάμου και Ανωγείων κλειστά θα παραμείνουν και τα νηπιαγωγεία και οι Βρεφικοί-Παιδικοί σταθμοί.

Λασιθίου:  Κλειστά θα παραμείνουν, αύριο Δευτέρα (24 Ιανουαρίου), τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Χανιά: Όλες οι σχολικές μονάδες  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Σε περίπτωση ανάγκης παράτασης του μέτρου θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Σητείας: Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Σητείας θα παραμείνουν κλειστά, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Δήμος Κισσάμου: Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη η λειτουργία του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Έλους αναστέλλεται.


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα

Με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα, σε συνεννόηση με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας, τα σχολεία δε θα ανοίξουν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τηλεκπαίδευση.

Βοιωτία

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι εξαιτίας του παγετού και της αναμενόμενης χιονόπτωσης τα σχολεία της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν διά ζώσης, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Επίσης κλειστά θα είναι τα σχολεία στους Δήμους Αλιάρτου-Θεσπιέων  και   Διστόμου-Αράχωβας .

Εύβοια

Τη διακοπή των διά ζώσης μαθημάτων από Δευτέρα 24/01/2022 έως και Τετάρτη 26/01/2022 όλων των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, αποφάσισε ο Δήμαρχος Γεώργιος Τσαπουρνιώτης, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχουν
εκδηλωθεί και πρόκειται να ενταθούν με έντονες χιονοπτώσεις και παγετό, για την ασφάλεια των μαθητών.

Ο Δήμος Ερέτριας αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων μέχρι την Τετάρτη.

Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Τη διακοπή των διά ζώσης μαθημάτων από Δευτέρα 24/01/2022 έως και Τετάρτη 26/01/2022 όλων των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί και πρόκειται να ενταθούν με έντονες χιονοπτώσεις και παγετό, για την ασφάλεια των μαθητών, αποφάσισε ο  Δήμαρχος Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Με απόφαση του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά τα σχολεία όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια  και Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 24 την Τρίτη 25  Ιανουαρίου 2022 λόγω κακοκαιρίας.

Δήμος Θηβαίων

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια  σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Α) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς  παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων(Θήβας και Βαγίων)

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου και το Ειδικό Σχολείο Θήβας.


 ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΔήμοΣ Ν. Πηλίου 

Ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου ανακοινώνει ότι για αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη της περιοχή.

Δήμος Αλμυρού

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση για το διήμερο 24 – 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και κυρίως λόγω του παγετού που αναμένεται, αποφάσισε ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Δήμος Βόλου

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και μετά την τελευταία ενημέρωση των μετεωρολόγων για τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις και παγετός) που αναμένεται να επικρατήσουν και στην περιοχή μας τις προσεχείς 48 ώρες, τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, και ην Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022  όλα τα σχολεία στην περιοχή ευθύνης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Αύριο και με βάση τις συνθήκες που θα επικρατούν θα επανεξεταστεί η απόφαση.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Θεσσαλονίκη

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, 24 Ιανουαρίου, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Βόλβης.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία στον Δήμο Λαγκαδά

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας, καθώς και τα ΚΔΑΠμΕΑ και ΚΔΑΠ Φλαμπούρου, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της μη ολοκλήρωσης του δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτηρίων.

Δήμος Άργους Ορεστικού 

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, λόγω εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές ειδικής εκπαίδευσης (Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) θα μείνουν κλειστές εξαιτίας της επικράτησης ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και οι δομές προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ.

Δήμος Παιονίας

Ο δήμαρχος Παιονίας με τη σύμφωνη γνώμη των προϊσταμένων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, αποφάσισε για αύριο 24 Ιανουαρίου να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου.

Η απόφαση ελήφθη σαν προληπτικό μέτρο για την αποφυγή έκθεσης των μαθητών σε δριμύ ψύχος λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών και του τακτικού αερισμού των αιθουσών διδασκαλίας που επιβάλλεται για τον περιορισμό της διασποράς της Covid – 19.

Οι δημοτικοί παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Δήμος Γρεβενών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Επίσης κλειστά θα είναι και τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αλμωπίας

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν από την έλευση της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΣ, αύριο Δευτέρα 24/01/22 με απόφαση Δημάρχου όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστά.

Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Κατόπιν συνεννόησης, οι διευθυντές  θα μεταβούν κανονικά στις σχολικές μονάδες, ανάβοντας τα καλοριφέρ προκειμένου να μην υπάρξουν βλάβες.

Για το αν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 25/01/22, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση.


Β. ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος

Λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου. Τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

Σάμος

Κλειστές θα παραμείνουν την Δευτέρα και την Τρίτη οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί της Σάμου, μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, «Ελπίς», που εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα το επόμενο διάστημα. Οι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου αποφάσισαν να μην λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25/01/2022, για την προστασία της υγείας και την υγειονομική ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών.

Δήμος Χίου

Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των Σχολείων Ειδικής Αγωγής όλων των βαθμίδων για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, με στόχο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών και την αποφυγή ατυχημάτων, αποφάσισε ο Ο Δήμαρχος Χίου Κάρμαντζης Σταμάτιος.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. και του Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και οι δομές ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Χ και του Δήμου Χίου θα παραμείνουν σε λειτουργία για την προσέλευση των βρεφονηπίων και των παιδιών για όποιον όποιον γονέα το επιθυμεί.


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Δήμος Ρόδου

Την αναστολή λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ρόδου τη Δευτέρα 24 Ιανουρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου αποφάσισε ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης

Δήμος Κω

Με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, αναστέλλεται η λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, σε όλο το νησί.


ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και την αδυναμία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες

Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου

Με απόφαση του Δημάρχου του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Αγρινίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στον Δήμο Αγρινίου την  Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ .

Δήμος Αμφιλοχίας 

Με απόφαση του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα και κατόπιν συνεννόησης και με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, λόγω του αναμενόμενου ψύχους, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμφιλοχίας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Όπως προβλέπετε για τέτοιες περιπτώσεις, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση).

Σε περίπτωση που η κακοκαιρία συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας 

Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κλειστά θα είναι τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Ξηρομέρου 

Με απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου, πάρθηκε η απόφαση να ανασταλεί για αύριο και μεθαύριο, Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Ιανουαρίου, η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, για λόγους υπερβολικού ψύχους, που καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία δύσκολη.


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αχαϊα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους και τις Διευθύνεις Εκπαίδευσης, ανακοινώνεται ότι κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αχαΐας για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της αδυναμίας τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα και πόρτες) εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, αλλά και του παγετού κατά τις πρωινές ώρες που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους κατά την μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών.

Σημειώνεται ότι στο σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστές, θα ακολουθηθεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης.

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ( νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια). Κλειστό επίσης θα παραμείνει και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ( ΚΔΑΠ) του Δήμου.

Δήμος Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων για  τις 24 και   25 Ιανουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στο Ναύπλιο θα είναι ανοιχτοί.

Δήμος  Κορίνθου

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Λουτρακίου

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 λόγω των καιρικών προγνώσεων ισχυρών φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανές χιονοπτώσεις που θα προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς» και αναμένεται να επηρεάσουν τον Δήμο μας | και ενόψει των νέων συνθηκών λειτουργίας των σχολείων(διδασκαλία με ανοικτά παράθυρα κ.λπ.) λόγω COVID-19.

Για την επόμενη ημέρα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα επανεξεταστούν οι καιρικές συνθήκες και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση

Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο  Κλεώπα, βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων. Σε συνεχή επικοινωνία με τους Προέδρους των ορεινών Κοινοτήτων του Δήμου, ενημερώνονται για την καιρικές συνθήκες που επικρατούν, ενώ τους έχουν ήδη προμηθεύσει με αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού. Επιπλέον: Με την υπ’ αριθ. 07/2022 απόφαση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, την Δευτέρα 24/01 και την Τρίτη 25/01 θα παραμείνουν κλειστά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμος Γορτυνίας

Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των μαθητών μας, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Γορτυνίας αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγετός, η επιδείνωση του καιρού και η ανάγκη οι σχολικές αίθουσες να αερίζονται επαρκώς λόγω της πανδημίας, επιβάλλουν την αναστολή λειτουργίας

Δήμος Άργους Μυκηνών

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)την Δευτέρα 24/01/2022 και την Τρίτη 25/01/2022, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση λόγω covid-19 να λειτουργούν οι σχολικές μονάδες με ανοιχτά παράθυρα.

Δήμος Επιδαύρου

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου αποφάσισε:

1. Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Επιδαύρου, την Δευτέρα 24/1/2022 και Τρίτη 25/1/2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, για την ασφάλεια μαθητών κατά την μετακίνησή τους αλλά και κατά την παραμονή τους στους χώρους των Σχολικών Μονάδων.

2. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Επιδαύρου θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10.00΄ π.μ.

3. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη 25/1/2022 και θα ληφθεί νέα απόφαση για τυχόν περαιτέρω αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων
ΚΟΙΝ/ΣΗ: Δ/νσεις Α΄ και Β΄ βάθμιας Εκπ/σης Ν. Αργολίδας

Δήμος Ερμιονίδας

Κρίνουμε αναγκαία και απαραίτητη την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικών και Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 24, 25 και 26 Ιανουαρίου, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Τα προγνωστικά στοιχεία της Ε.Μ.Υ. για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, επιβάλουν την αμέριστη προσοχή μας σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τα σχολεία τους, καθώς και την εκπαιδευτική κοινότητα, και τους γονείς. Μετακινήσεις, παραμονή στις αίθουσες, σε συνδυασμό με τα προληπτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, καθιστούν δεδομένη την απόφασή μας για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Δήμος Τρίπολης

Με αφορμή την πρόβλεψη της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, το τσουχτερό κρύο και πιθανές χιονοπτώσεις, ο Δήμος Τρίπολης με εντολή του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου μας, για αύριο, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Οι αναμενόμενες καιρικές συνθήκες δεν καθιστούν μόνο δύσκολη την μετακίνηση των μαθητών και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά κυρίως την παραμονή τους στις αίθουσες δεδομένου της αναγκαιότητας να παραμένουν ανοιχτά τα παράθυρα για εξαερισμό.

Απόλυτή μας προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των μαθητών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και σε όλη τη σχολική διαδικασία με τα τωρινά υγειονομικά δεδομένα.

Για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων τις επόμενες ημέρες, θα γίνει σύσκεψη αύριο, όπου θα επανεκτιμηθούν τα καιρικά δεδομένα και η εξέλιξη της κακοκαιρίας “Ελπίς” και θα ενημερωθούν οι πολίτες εκ νέου.

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Με την υπ΄ αριθ. 07/2022 απόφαση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών την Δευτέρα 24/01 και την Τρίτη 25/01 θα παραμείνουν κλειστά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί καθώς και οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . Οι προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες καθιστούν δύσκολή τόσο την μετακίνηση των εκπαιδευτικών όσο και την παραμονή εκπαιδευτικών και μαθητών στις αίθουσες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών χώρων.

Δήμος Σπάρτης

Την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Σπάρτης (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 , αποφάσισε ο Δήμαρχος, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων καθώς και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.

Δήμος Νεμέας

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων( Α/θμια, Β/θμια και Παιδικός Σταθμός) του Δήμου Νεμέας τη Δευτέρα 24/1/2022 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 13/23-1-2022 απόφαση του Δημάρχου Νεμέας.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη των φαινομένων θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων μέχρι τις 13.00 μ.μ της 24ης Ιανουαρίου.


ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

Δήμος Καβάλας

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας τις επόμενες ώρες.

Ξάνθη

Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, αύριο Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 δε θα λειτουργήσουν: το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρούπολης, καθώς και το Νηπιαγωγείο Δαφνώνα.

Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης θα ανοίξουν τα καλοριφέρ από απόψε το βράδυ, ώστε να αντιμετωπιστεί το ψύχος που παρατηρείται τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Δήμος Τοπείρου

Με απόφαση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση – παγετός).

Η απόφαση λαμβάνεται δεδομένων των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...