Home / 1stpage / Εγκύκλιος με οδηγίες για την τηλεκπαίδευση

Εγκύκλιος με οδηγίες για την τηλεκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: 12:25 μμ Ιανουάριος 24th, 2022  


Εγκύκλιο με οδηγίες για την τηλεκπαίδευση, προς όλους τους Διευθυντές των σχολείων απέστειλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπ. παιδείας Αλ. Κόπτσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες:

Όλοι οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ότι για τις ημέρες που θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιείται κανονικά τηλεκπαίδευση τις πρωινές ώρες.
Ταυτόχρονα να αποστέλλουν στους μαθητές από την προηγούμενη ημέρα το πρόγραμμα που θα ακολουθεί κάθε τάξη/τμήμα κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.
Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων να μεριμνούν ώστε να αποστέλλονται σε όλους τους μαθητές οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις – σύνδεσμοι webex όλων των εκπαιδευτικών την προηγούμενη της έναρξης της τηλεκπαίδευσης.
Παράλληλα να φροντίσουν εφεξής να έχουν έτοιμο σχέδιο άμεσης ενημέρωσης εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών ώστε να τους παρέχουν κάθε δυνατή πληροφορία πριν την έναρξη της τηλεκπαίδευσης για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...