Home / 1stpage / Κατέθεσε μήνυση η ΔΟΕ κατά της ηγεσίας του υπ. Παιδείας για την αξιολόγηση

Κατέθεσε μήνυση η ΔΟΕ κατά της ηγεσίας του υπ. Παιδείας για την αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε: 7:50 μμ Νοέμβριος 12th, 2021  


Μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, “για όλες τις παράνομες ενέργειες στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμπαρασύροντας και στελέχη της εκπαίδευσης, προκειμένου να εφαρμόσει με τον στρεβλό τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση των σχολικών μονάδων”, κατέθεσε σήμερα το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ).

Προ ημερών η ΔΟΕ είχε στείλει εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία κατά της υπουργού Παιδείας και του Γενικού Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ., με την οποία προειδοποιούσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και καλούσε τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Αλ. Κόπτση να απέχει:

  • από οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία αφενός παραβιάζει τον νόμο και αφετέρου επιχειρεί να εκφοβίσει τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων κατά τη διαμόρφωση και έκφραση της άποψής τους στο πλαίσιο της διαδικασίας των άρθρων 33 επ. ν. 4692/2020.
  • από οποιαδήποτε προσβλητική εις βάρος της Δ.Ο.Ε. αναφορά, που θίγει το κύρος της οργάνωσης και συκοφαντεί αυτήν στα μέλη της αλλά και στην ελληνική κοινωνία.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...