Home / 1stpage / Εγκύκλιος/Αξιολόγηση: Λήγει στις 29 Νοεμβρίου η προθεσμία για την κατάθεση του Συλλογικού Προγραμματισμού

Εγκύκλιος/Αξιολόγηση: Λήγει στις 29 Νοεμβρίου η προθεσμία για την κατάθεση του Συλλογικού Προγραμματισμού

Δημοσιεύτηκε: 6:59 μμ Νοέμβριος 25th, 2021  


Με εγκύκλιο, την οποία υπέγραψε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Αλ. Κόπτσης, υπενθυμίζει τους Διευθυντές των Σχολείων ότι η 29η Νοεμβρίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης του Συλλογικού Προγραμματισμού για την Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή του ΙΕΠ.

Ο κ. Κόπτσης καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων έως την ημέρα αυτή να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε στις 12 Νοεμβρίου η ανάρτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ από τους Διευθυντές των σχολείων της εξατομικευμένης έκθεσης αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος.

Σύμφωνα με το ΙΕΠ συνολικά κατατέθηκαν 14.000 φάκελοι από τους Διευθυντές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας, εκ των οποίων πάνω από 500 ήταν «φασόν».

Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας τηρεί «σιγή ιχθύος» εάν θα εφαρμόσει το νόμο , ο οποίος προβλέπει κυρώσεις στους Διευθυντές των σχολείων που δεν κατέθεσαν έκθεση ή κατέθεσαν έκθεση «φασόν» , τα οποία από το υπ. Παιδείας χαρακτηρίζονται ως “μη σύννομα” και θεωρείται ως μη γενόμενη η ενέργεια αυτή.

Σε ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας εάν θα επιβληθούν κυρώσεις η απάντηση που λάβαμε δεν ήταν ούτε θετική αλλά ούτε και αρνητική.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...