Home / 1stpage / Αιτήσεις εκπαιδευτικών για επιμόρφωση στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων

Αιτήσεις εκπαιδευτικών για επιμόρφωση στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων

Δημοσιεύτηκε: 5:33 μμ Σεπτέμβριος 2nd, 2021  


Από 6-9-2021 ώρα 13:00 έως 13-9-2021 ώρα 13:00 θα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι από τους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα στη 2η Επιμορφωτική περίοδο “Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων”.

Η 2η Επιμορφωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από 15-9-2021 έως 24-10-2021. Η πρόσβαση στο πρόγραμμα γίνεται από τη σελίδα του ΟΠΣ του ΙΕΠ στη διεύθυνση:

https://elearning.iep.edu.gr/study/enrol/index.php?id=510

Κατά τη διάρκεια της 2ης επιμορφωτικής περιόδου όποιος θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα θα λαμβάνει τη βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης την επόμενη Δευτέρα.

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα θα συνεχίσει να είναι ανοικτή σε όλους τους εγγεγραμμένους.

Η 1η Επιμορφωτική Περίοδος ξεκίνησε στις 22-6-2021 και έληξε στις 23-8-2021. Παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα 31.550 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού – Γυμνασίου.

Από 1η Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα του ΙΕΠ οι βεβαιώσεις όσων ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα μέχρι 31-8-2021.

Η βεβαίωση θα παραληφθεί από το Μητρώο του ΙΕΠ στην δικτυακή πύλη e-ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php αφού συμπληρωθεί το απογραφικό δελτίο εξόδου και το τελικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του προγράμματος από το μενού επιλογών Βεβαιώσεις και επιλέγοντας μετά την αντίστοιχη βεβαίωση από την λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

Όσοι από τους εκπαιδευτικούς έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη μελέτη του προγράμματος, χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε καμία άλλη ενέργεια, θα μπορούν να συνεχίσουν τη μελέτη από το σημείο που βρίσκονται κατά τη διάρκεια της 2ης Επιμορφωτικής Περιόδου (θα χρειαστεί ίσως να επαναλάβουν κάποιες ασκήσεις μετά τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη βάση δεδομένων).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...