Home / 1stpage / Βεβαίωση Αθλητικών Διακρίσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Βεβαίωση Αθλητικών Διακρίσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Δημοσιεύτηκε: 5:14 μμ Ιούνιος 29th, 2021  


Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας καλεί τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες (Γ’ Λυκείου) που φοιτούν στα Δημόσια και Ιδιωτικά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι οποίοι κατέκτησαν από 1η έως 3η νίκη σε Διεθνείς ή Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες (Ομαδικών και Ατομικών Αθλημάτων) και ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις αθλητικές διακρίσεις τους για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021/22, να αποστείλουν προς τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ, μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση physea1@minedu.gov.gr, τα κάτωθι:

1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις)

2. Αίτηση Βεβαίωσης Νίκης

3. Αντίγραφο της Σχολικής Αθλητικής Ταυτότητας

Η οικεία σχολική μονάδα ανακτά από το my school στη διαδρομή «ΑΝΑΦΟΡΕΣ > ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ > ΕΝΤΥΠΑ, ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΤΙΤΛΟΙ > Σχολική αθλητική ταυτότητα Λυκείου» τη σχολική αθλητική ταυτότητα, την υπογράφει και τη χορηγεί στον ενδιαφερόμενο.

Μετά την παραλαβή των ανωτέρω δικαιολογητικών, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής εκδίδει τη βεβαίωση νίκης και αποστέλλει αντίγραφο αυτής στον ενδιαφερόμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους στον Ειδικό Πίνακα διακριθέντων αθλητών της Γ.Γ.Α. υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία της Γ.Γ.Α. σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον Ειδικό Πίνακα διακριθέντων αθλητών της Γ.Γ.Α. πατήστε εδώ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...