Home / 1stpage / Πρόταση Ν. Κεραμέως για άνοιγμα των Λυκείων τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Πρόταση Ν. Κεραμέως για άνοιγμα των Λυκείων τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε: 1:59 μμ Απρίλιος 7th, 2021  


Ολοκληρώθηκε, πριν λίγο, στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας,  η συζήτηση για το εάν πρέπει να επαναλειτουργήσουν, δια ζώσης, τα Λύκεια από τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Η Yπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως πρότεινε στην Επιτροπή τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, με υποχρεωτικά self tests για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Το υπουργείο Παιδείας αναμένει την εισήγηση Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. Εάν η εισήγηση είναι θετική, δηλαδή να ανοίξουν τα Λύκεια, τότε το απόγευμα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Εάν η εισήγηση είναι αρνητική το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου την Παρασκευή.

Πάντως η χθεσινή “εκτόξευση” των επιβεβαιωμένων  κρουσμάτων (4.309), φάνηκε κατά τη συζήτηση ότι  έχει προβληματίσει τους  λοιμωξιολόγους.

Εάν υιοθετηθεί πρότασης της Υπουργού Παιδείας από την Επιτροπή Ειδικών, αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας και η Κοινή Υπουργική απόφαση για τα υποχρεωτικά self tests.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...