Home / 1stpage / Πότε αναμένεται να ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – Εξετάζεται το ενδεχόμενο των self tests στους μαθητές

Πότε αναμένεται να ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – Εξετάζεται το ενδεχόμενο των self tests στους μαθητές

Δημοσιεύτηκε: 11:44 πμ Απρίλιος 23rd, 2021  


Μιλώντας στο OPEN η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε τις δύο πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών. Συγκεκριμένα, όπως είπε, υπολογίζεται να συμβεί στις 10 ή στις 17 Μαΐου.

Οι αρμόδιοι δεν έχουν αποφασίσει την ακριβή ημερομηνία. «Αυτό που βλέπουμε με την επιτροπή των ειδικών είναι το σταδιακό άνοιγμα, ώστε να βλέπουμε πώς ανταποκρίνεται η κοινωνία και πώς διαχέεται ο κορονοϊός. Ξεκινώντας ανάποδα ηλικιακά περιμένουμε να δούμε πώς πηγαίνει το άνοιγμα των λοιπών δραστηριοτήτων ώστε να αφήσουμε τα παιδιά των βρεφονηπιακών να πάνε στις τάξεις. Πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα είμαστε εδώ για να σας δώσω ξανά μία απάντηση. Μπορεί να ανοίξουν στις 10 Μαΐου μπορεί την επόμενη εβδομάδα (17/5) αν όλα πάνε καλά» είπε στο OPEN TV.

«Μακάρι να ήμασταν σε θέση να πούμε ότι ανοίγουν τα πάντα» πρόσθεσε «υπάρχουν αρκετά που δεν έχουν ανοίξει ακόμα».

Για το αν οι βρεφονηπιακοί θα ανοίξουν με self test και για τα μικρά παιδιά η κ. Μιχαηλίδου είπε ότι είναι κάτι που εξετάζεται. «Το βλέπουμε για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τα self test. Είναι ένα εργαλείο που τα μικρά παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν» ανέφερε.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...