Home / 1stpage / Κεραμέως: Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων θα επιλέξει τα θέματα των Πανελλαδικών με επίγνωση της κατάστασης

Κεραμέως: Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων θα επιλέξει τα θέματα των Πανελλαδικών με επίγνωση της κατάστασης

Δημοσιεύτηκε: 11:35 πμ Φεβρουάριος 4th, 2021  


Στις Πανελλαδικές τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων όταν θα επιλέξουν τα θέματα που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι θα έχουν εικόνα ποια ύλη διδάχθηκαν ακριβώς η οι μαθητές της Γ Λυκείου όλης της χώρας.

Τη δήλωση αυτή έκανε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στην τηλεόραση της ΕΡΤ, απαντώντας σε ερώτηση εάν προτίθεται στις Πανελλαδικές να ληφθεί πρόβλεψη για τους μαθητές της Γ Λυκείου που εξακολουθούν να κάνουν μάθημα εξ αποστάσεως, επειδή το Λύκειο τους βρίσκεται σε περιφέρεια με πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Ν. Κεραμέως: Παρακολουθούμε πολύ στενά, παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα που ακριβώς βρίσκεται η ύλη και σας διαβεβαιώνω ότι προτού κλείσει η χρονιά θα έχουμε μία πλήρη εικόνα για το ποια ύλη έχει καλύψει κάθε σχολείο της χώρας .

Αυτή είναι μια συστηματική διαδικασία , η οποία γίνεται και ανεξαρτήτως της πανδημίας , γιατί προφανώς το κάθε σχολείο έχει τις δικές του ταχύτητες Από κει και πέρα ο στόχος μας είναι τα σχολεία μας να είναι ανοιχτά , προφανώς προστατεύοντας τη δημόσια και ατομική υγεία . Άρα αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια σχολεία που είναι ανοικτά και κάποια λειτουργούν εξ αποστάσεως.

Δημοσιογράφος: Κι αν συνεχιστεί και άλλο αυτή η ιστορία , δηλαδή παραμείνουμε σε ένα αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και αργήσουν στις “κόκκινες” περιοχές να ανοίξουν τα Λύκεια;

Ν. Κεραμέως: Όπως σας είπε παρακολουθούμε πολύ στενά την κάλυψη της ύλης και σε κάθε περίπτωση, πριν από το τέλος της χρονιάς θα έχουμε συνολική εικόνα και σύμφωνα αυτή επιλέγονται και τα θέματα. Στις Πανελλαδικές οι εξεταστές που απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή που επιλέγει τα θέματα έχουν εικόνα το ποια ύλη έχει καλυφθεί ακριβώς σε όλη τη χώρα»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...