Home / HEADER-NEWS / Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις του Υπ.Παιδείας

Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις του Υπ.Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 6:15 μμ Ιούνιος 1st, 2020  


Ομάδες εργασίας δημιουργήθηκαν στο ΑΣΕΠ που μεταξύ των άλλων αρμοδιοτήτων θα έχουν και τις εξής όσον αφορά τις προκηρύξεις του Υπ. Παιδείας:…

Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70 και ΠΕ 73 και Δευτεροβάθμιας κλάδου ΠΕ 79 Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και ανά μουσική εκπαίδευση, κατηγορίας Π.Ε. (1ΓΕ/2019). Διασταύρωση των δηλωθέντων στις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων με τα στοιχεία αυτών που βρίσκονται στην κατοχή του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02 υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ. (2ΓΕ/2019). Δημιουργία των εφαρμογών για την ηλεκτρονική διασταύρωση των δηλωθέντων στοιχείων από τους υποψηφίους με τα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ΠΕ (3ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 12/24-04-2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΤΕ (4ΕΑ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...