Home / HEADER-NEWS / ΙΕΠ: Μητρώο επιμορφούμενων για την προώθηση των εγγραμματισμών

ΙΕΠ: Μητρώο επιμορφούμενων για την προώθηση των εγγραμματισμών

Δημοσιεύτηκε: 5:01 μμ Μάιος 5th, 2020  


Το ΙΕΠ διενεργεί δημόσια πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΦΑΣΗ.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί σε μεικτές ομάδες/τμήματα εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου) και εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α, Β΄ και Γ’ Γυμνασίου). Αντικείμενο της επιμόρφωσης, η οποία εφαρμόζεται πιλοτικά και χωρίς χρηματοδότηση, είναι ο εγγραμματισμός στη γλώσσα και στην κατανόηση κειμένων, ο εγγραμματισμός στα μαθηματικά και ο εγγραμματισμός στις φυσικές επιστήμες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo από 05.05.2020 έως και 11.05.2020 και ώρα 15:00 μμ., επιλέγοντας μόνο μία Θεματική Κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη σχετική πρόσκληση θα βρείτε στις ανακοινώσεις του ΙΕΠ http://www.iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-entaksi-sto-mitroo-epimorfoumenon-gia-tin-proothisi-ton-eggrammatismon-stin-ypoxreotiki-ekpaidefsi-pilotiki-fasi


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...