Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 29/05/2020, 23:31


Home / 1stpage / Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί των εκπαιδευτικών. Σε αναμονή οριστικών πινάκων για 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί των εκπαιδευτικών. Σε αναμονή οριστικών πινάκων για 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 7:35 μμ Απρίλιος 8th, 2020  


Κανονικά προχωρούν οι διορισμοί των εκπαιδευτικών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας σήμερα στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Φίλη:

Ερώτηση έξι, για τους διορισμούς. Κύριε Φίλη, κατ’ αρχήν μου προκαλεί εντύπωση ότι εσείς αγωνιάτε. Εσείς που καταψηφίσατε, κύριε Φίλη, τον προϋπολογισμού του 2020 που περιελάμβανε τους συγκεκριμένους διορισμούς. Τους καταψηφίσατε. Κι έρχεστε εδώ να μας εγκαλέσετε. Εσείς προσωπικά που είχατε υποσχεθεί, αν θυμάμαι καλά, πάνω από είκοσι χιλιάδες μόνιμους διορισμούς, όχι όταν ήσασταν Αντιπολίτευση, αλλά όταν ήσασταν Υπουργός εσείς ο ίδιος, κ. Φίλη. Εμείς, κύριε Φίλη, προχωρήσαμε. Κι έχω ήδη υπογράψει πάνω από χίλιους σαράντα μόνιμους διορισμούς. Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί, κύριε Φίλη. Μάλιστα, η 1ΕΑ και η 2ΕΑ έχουν ολοκληρωθεί και έχουν υπογραφεί. Για τις 3ΕΑ,  4ΕΑ, 5ΕΑ αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των πολλών ενστάσεων των υποψηφίων κατά των προσωρινών πινάκων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διενέργεια κλινικών, εργαστηριακών ασκήσεων και εξετάσεων στα ΑΕΙ"

Και στη γενική εκπαίδευση αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των προσωρινών πινάκων. Ολοκληρώνεται η καταχώρηση των σχετικών στοιχείων από τις οικείες διευθύνσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναφορικά με τους διορισμούς αυτούς στη γενική εκπαίδευση.

Κύριε Φίλη, δεν ξέρω τι άποψη έχετε αλλά για μας πρωτεύει η προστασία των στελεχών της εκπαίδευσης και του ΑΣΕΠ, η δημόσια υγεία και η προσωπική τους υγεία. Άρα, λοιπόν, ναι, δουλεύουν εκ περιτροπής και συνεπώς επιτελούν το πολύ σημαντικό έργο τους υπό αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Θέλω να πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι πρώτο μέλημα είναι η προσωπική τους υγεία και η δημόσια υγεία εν γένει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αλφαβητικοί Πίνακες Α) κατάταξης εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ03-Μαθηματικών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Βρυξέλλες ΙΙΙ και Λουξεμβούργο ΙΙ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...