Τελευταία Νέα

Κυριακή, 07/03/2021, 17:10


Home / 1stpage / Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί των εκπαιδευτικών. Σε αναμονή οριστικών πινάκων για 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί των εκπαιδευτικών. Σε αναμονή οριστικών πινάκων για 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 7:35 μμ Απρίλιος 8th, 2020  


Κανονικά προχωρούν οι διορισμοί των εκπαιδευτικών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας σήμερα στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Φίλη:

Ερώτηση έξι, για τους διορισμούς. Κύριε Φίλη, κατ’ αρχήν μου προκαλεί εντύπωση ότι εσείς αγωνιάτε. Εσείς που καταψηφίσατε, κύριε Φίλη, τον προϋπολογισμού του 2020 που περιελάμβανε τους συγκεκριμένους διορισμούς. Τους καταψηφίσατε. Κι έρχεστε εδώ να μας εγκαλέσετε. Εσείς προσωπικά που είχατε υποσχεθεί, αν θυμάμαι καλά, πάνω από είκοσι χιλιάδες μόνιμους διορισμούς, όχι όταν ήσασταν Αντιπολίτευση, αλλά όταν ήσασταν Υπουργός εσείς ο ίδιος, κ. Φίλη. Εμείς, κύριε Φίλη, προχωρήσαμε. Κι έχω ήδη υπογράψει πάνω από χίλιους σαράντα μόνιμους διορισμούς. Προχωράνε κανονικά οι διορισμοί, κύριε Φίλη. Μάλιστα, η 1ΕΑ και η 2ΕΑ έχουν ολοκληρωθεί και έχουν υπογραφεί. Για τις 3ΕΑ,  4ΕΑ, 5ΕΑ αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των πολλών ενστάσεων των υποψηφίων κατά των προσωρινών πινάκων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πώς θα γίνεται η αξιολόγηση των Σχολικών Μονάδων και των Εκπαιδευτικών

Και στη γενική εκπαίδευση αναμένεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των προσωρινών πινάκων. Ολοκληρώνεται η καταχώρηση των σχετικών στοιχείων από τις οικείες διευθύνσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναφορικά με τους διορισμούς αυτούς στη γενική εκπαίδευση.

Κύριε Φίλη, δεν ξέρω τι άποψη έχετε αλλά για μας πρωτεύει η προστασία των στελεχών της εκπαίδευσης και του ΑΣΕΠ, η δημόσια υγεία και η προσωπική τους υγεία. Άρα, λοιπόν, ναι, δουλεύουν εκ περιτροπής και συνεπώς επιτελούν το πολύ σημαντικό έργο τους υπό αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Θέλω να πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι πρώτο μέλημα είναι η προσωπική τους υγεία και η δημόσια υγεία εν γένει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Προσλήψεις 1.054 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δικαίωμα συμπληρωματικής αίτησης για δήλωση Ειδικών Μαθημάτων, ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές κλπ.

Από 8-3-2021 μέχρι 19-3-2021 δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ...