Home / HEADER-NEWS / Yποβολή δηλώσεων για την 8η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Yποβολή δηλώσεων για την 8η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Δημοσιεύτηκε: 12:04 μμ Φεβρουάριος 27th, 2020  


Yποβολή δηλώσεων για την 8η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και η Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας, σας προσκαλούν στην 8η Γιορτή Πολυγλωσσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος SLYMS (Κοινωνιοπολιτισμική Μάθηση για Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα). Η Γιορτή θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια όλου του έτους με αποκορύφωμα το τριήμερο από 29 έως 31 Μαΐου 2020, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Στο παρακάτω link θα βρείτε την υποβολή των αιτήσεων για την 8η  Γιορτή Πολυγλωσσίας:  https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/multilang/

Ειδικότερα, μπορείτε να προτείνετε δράσεις σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι δράσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιηθούν στο τριήμερο 29/30/31 Μαΐου 2020  θα πρέπει να υποβληθούν έως την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Όσοι επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε εκδήλωση σε χώρους του Δήμου Θεσσαλονίκης (Δημαρχείο, Αποθήκη Δ΄- Λιμάνι, Κ.Δ.Β.Μ., Βίλα Πετρίδη, Κέντρο Μουσικής, Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας, κλπ.) εκτός του τριημέρου 29-31 Μαΐου 2020, παρακαλούμε, πριν υποβάλετε την πρότασή σας, να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας στα τηλέφωνα: 231318662-5, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και την επιστημονική στήριξη των δράσεων σας θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιστημονική υπεύθυνη της 8ης Γιορτής Πολυγλωσσίας  Δρ Αργυρώ Μουμτζίδου στο τηλ. 6942525050.

Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την οργάνωση της εκδήλωσης και την υποβολή της αίτησής σας θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κα. Γεωργιάδου και κ. Σταθόπουλο στα τηλέφωνα 2313318662 & 2313318665. Οι νέοι συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τους χώρους του  Δημαρχείου, θα  μπορούν, κατόπιν επικοινωνίας με την υπηρεσία, να ξεναγηθούν στο χώρο των δράσεων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...