Home / HEADER-NEWS / Τροποποίηση απόφασης αναθέσεων μαθημάτων ΕΠΑΛ τομέα Εφ.Τεχνών

Τροποποίηση απόφασης αναθέσεων μαθημάτων ΕΠΑΛ τομέα Εφ.Τεχνών

Δημοσιεύτηκε: 6:40 μμ Φεβρουάριος 14th, 2020  


Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση για την τροποποίηση της Φ22/75401/Δ4/10-05-2018 (Β’ 1664) υπουργικής απόφασης περί των αναθέσεων μαθημάτων Επαγγελματικού Λυκείου, όπως ισχύει, ως προς τις αναθέσεις τεχνολογικών – επαγγελματικών μαθημάτων της Β’ τάξης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΕΠΑ.Λ.

Την τροποποίηση της Φ22/75401/Δ4/10-05-2018 (Β’ 1664) υπουργικής απόφασης περί των αναθέσεων μαθημάτων Επαγγελματικού Λυκείου, όπως ισχύει, ως προς τις αναθέσεις τεχνολογικών – επαγγελματικών μαθημάτων της Β’ τάξης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών
των ΕΠΑ.Λ., ως εξής:

Στους κλάδους – ειδικότητες εκπαιδευτικών που διδάσκουν με α’ ανάθεση τα τεχνολογικά – επαγγελματικά μαθήματα με τίτλο «Αρχές Σύνθεσης», «Εφαρμοσμένες Τέχνες με χρήση Η/Υ» και «Φωτογραφία και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Εικόνας» του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών
της Β’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. προστίθεται ο κλάδος ΤΕ02.05, χωρίς άλλη μεταβολή στις αναθέσεις των τεχνολογικώνεπαγγελματικών μαθημάτων της Β’ τάξης του ανωτέρω Τομέα, όπως αυτές ορίζονταν στην ανωτέρω υπουργική απόφαση.

Κατά συνέπεια, οι αναθέσεις των τεχνολογικών – επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β’ τάξης ΕΠΑ.Λ. διαμορφώνονται ως ακολούθως:


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...