Home / HEADER-NEWS / Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη – Διημερίδα με ελεύθερη είσοδο

Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη – Διημερίδα με ελεύθερη είσοδο

Δημοσιεύτηκε: 4:23 μμ Φεβρουάριος 21st, 2020  


Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη – Διημερίδα με ελεύθερη είσοδο

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου για 11η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη», η οποία φέτος θα λάβει χώρα στις 7 & 8 Μαρτίου 2020, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114).

Πέρα από τις Κεντρικές Ομιλίες του Σαββάτου 7/3, στο πρόγραμμα της Κυριακής 8/3 θα λειτουργήσουν οι εξής ενότητες που αφορούν όλες τις βαθμίδες και ειδικότητες: «E-Learning», «STEM», «Δημοτικό», «Διαθεματικά Project», «Ειδική Αγωγή», «Εκπαιδευτικά Εργαλεία», «Εκπαιδευτικά Παιχνίδια», «Οικονομικά», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά» και «Βιωματικά Εργαστήρια».

Δήλωση συμμετοχής:

  • Για το αναλυτικό πρόγραμμα με τις περιλήψεις και το πρόγραμμα με μια ματιά: https://tinyurl.com/vh7ek3z.
  • Για τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής: https://avgouleaschool.wufoo.com/forms/mts0v3b02a2xk4/
  • Τυπικά, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 5/3. Όσοι/-ες δεν προλάβουν να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας στη γραμματεία του σχολείου. Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει ηλεκτρονικά η προεγγραφή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση ή επιθυμούν να κάνουν αλλαγή στη φόρμα που έχουν ήδη συμπληρώσει, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09:00-14:00 (κυρία Φρεσκάκη Ειρήνη) και 18:00-20:00 (κυρία Μιχελάκη Αντιγόνη).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...