Home / 1stpage / Σύγχρονες Διδακτικές Τεχνικές για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α’ βάθμια Εκπαίδευση

Σύγχρονες Διδακτικές Τεχνικές για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α’ βάθμια Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: 4:41 μμ Φεβρουάριος 7th, 2020  


Σύγχρονες Διδακτικές Τεχνικές για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α’ βάθμια Εκπαίδευση

?‍? Μαζί μας θα είναι ο Δρ Ισαάκ Παπαδόπουλος, Διδάσκων Γλωσσολογίας & Διδασκαλίας της Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

✅ Ημερομηνία Διεξαγωγής: 28/03/20
✅ Μορφή: Διαδικτυακά
– Χρειάζεται απλή σύνδεση στο διαδίκτυο
– Δεν απαιτείται κάμερα/μικρόφωνο

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα συνδυάσει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό εστιασμό αναφορικά με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε μικρούς μαθητές (Α’ βάθμια Εκπαίδευση). Στο πρώτο μέρος, θα πραγματοποιηθεί μια θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευτικών αναφορικά με θέματα διδασκαλίας της ξένης γλώσσας σε μικρούς μαθητές εστιάζοντας σε ζητήματα χαρακτηριστικών των μικρών μαθητών, διδακτικών προσεγγίσεων/μεθοδολογιών, σχεδιασμού υλικού και αξιολόγησης. Στη συνέχεια, το δεύτερο μέρος θα εστιάσει στην πρακτική εμπλοκή των εκπαιδευτικών σε δραστηριότητες σχεδιασμού και εφαρμογής εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για μικρούς μαθητές της ξένης γλώσσας. Μέσα από την πρακτική ενασχόληση των εκπαιδευτικών, θα επιτευχθεί μια ουσιώδης καλλιέργεια στρατηγικών και δεξιοτήτων σχεδιασμού και εφαρμογής διδασκαλιών που έχουν ως επίκεντρο το παιχνίδι, το παραμύθι και τις νέες τεχνολογίες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς και σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν ξένες γλώσσες σε μικρούς μαθητές και που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν μία βαθύτερη κατανόηση του πλαισίου γλωσσικής εκπαίδευσης μικρών μαθητών.  Επίσης, απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εξοικειωθούν με πρακτικούς τρόπους αποτελεσματικότερης υποστήριξής και διδασκαλίας μικρών μαθητών της ξένης γλώσσας. Τέλος, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες φροντιστηρίων/υπευθύνους ξενόγλωσσων τμημάτων που επιθυμούν να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην ισχυροποίηση της διδακτικής της ξένης γλώσσας στον επαγγελματικό χώρο τους.

?Εγγραφές έως 26 Μαρτίου
Μειωμένη Συμμετοχή 35€ (Φοιτητές – Άνεργοι)
Κανονική Συμμετοχή 45€
Πληροφορίες

☎️ 211 7706766 | 2310 230 545


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...