Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 08/04/2020, 14:25


Home / 1stpage / Πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α

Πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α

Δημοσιεύτηκε: 12:23 μμ Φεβρουάριος 19th, 2020  


Πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. ανακοινώνει

Την πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου πλήρους απασχόλησης,  με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Παράταση εγγραφών μαθητών στο ΠΣΔ έως 6/4

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά τους σε κλειστούς φακέλους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης, Κ.Καραμανλή 164, 54248 – Θεσσαλονίκη, κα. Στ. Κωνσταντίνου (τηλ.: 2311821722) Δευτέρα με Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., κατά το χρονικό διάστημα από τη επομένη της δημοσίευσης 19/02/2020 έως 29/02/2020.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για τη συγκρότηση Ομάδας Εκπαιδευτικών - πιστοποιημένων Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ) στις βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης

Για να κατεβάσετε την περίληψη πατήστε 

.

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη πατήστε 

.

Για να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης πατήστε 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας   «Μένουμε δυνατοί-Δε ...