Home / HEADER-NEWS / Ο Νίκος Φασφαλής ενημερώνει για τα θέματα στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Ο Νίκος Φασφαλής ενημερώνει για τα θέματα στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 9:21 μμ Φεβρουάριος 21st, 2020  


 

Ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλής ενημερώνει ότι στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα  12:30   θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:     

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

3.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη / απόσπαση σε διοικητικές θέσεις, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

4.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει επίσης η Επιτροπή για το θέμα των αλλαγών του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τις υπηρεσιακές μεταβολές των Εκπαιδευτικών.

Για οποίες εξελίξεις υπάρξουν θα σας ενημερώσω.

 

Πάντα κοντά σας,
Φασφαλής Νίκος­­


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...