Home / HEADER-NEWS / Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Αποτελέσματα 4 Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Αποτελέσματα 4 Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δημοσιεύτηκε: 2:58 μμ Φεβρουάριος 21st, 2020  


Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Αποτελέσματα 4 Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποτελέσματα των Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Υποέργου 3 «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας – Επαγγελματικός Προσανατολισμός» της πράξης «Εξατομικευμένη υποστήριξη εργαζομένων για την προσαρμογή στις αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος (Α΄ κύκλος) με Κωδικό ΟΠΣ 5029464 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.».(Χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»)

Πατήστε 

 για να δείτε τα Αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής και διαχειριστικής υποστήριξης.

Πατήστε 

 για να δείτε τα Αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη δυο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Πατήστε 

 για να δείτε τα Αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην συγκρότηση του Μητρώου Στελεχών Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...