Home / HEADER-NEWS / 4ο Ελληνογερμανικό Forum Νεολαίας στην Ελλάδα

4ο Ελληνογερμανικό Forum Νεολαίας στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: 11:26 πμ Φεβρουάριος 17th, 2020  


4ο Ελληνογερμανικό Forum Νεολαίας από 4 έως 7 Μαΐου 2020, στην Ελλάδα

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό 2020 που ξεκινά με το ευχάριστο νέο της φιλοξενίας στην Ελλάδα του 4ου Ελληνο-Γερμανικού Forum Νεολαίας!

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας, με τους αρμοδίους για τη διοργάνωση φορείς: ΙΝΕΔΙΒΙΜ,  IJAB καθώς και οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού του Προγράμματος της Ε.Ε. Erasmus plus/Youth προετοιμάζουν το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας και παρακαλούν τους ενδιαφερόμενους φορείς να σημειώσουν την ημερομηνία.

Στόχος του 4ου Ελληνο-Γερμανικού Forum Νεολαίας είναι η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων νεολαίας και όσων εργάζονται με τους νέους (Youth Workers) των δύο χωρών, για την υλοποίηση προγραμμάτων στο πλαίσιο της μη τυπικής εκπαίδευσης, η επικέντρωση στις πτυχές  της βιωσιμότητας και της συνοχής στις Ελληνογερμανικές Ανταλλαγές Νέων καθώς και η αμοιβαία γνωριμία στον τομέα της Νεολαίας, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση και στήριξη των νέων από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο 4ο Ελληνογερμανικό Forum Νεολαίας, παρακαλούμε να σημειώσετε την ημερομηνία υλοποίησης. Η πρόσκληση θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!

Δώρα Μπέη (GR-DE.youthforum2020@minedu.gov.gr), Natali Petala-Weber (petala-weber@ijab.de)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...