Home / 1stpage / Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Οι αποφάσεις όπως αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Οι αποφάσεις όπως αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε: 6:06 μμ Ιανουάριος 7th, 2020  


Το κύμα κακοκαιρίας που χτύπησε τη χώρας μας θα κρατήσει τους μαθητές κάποιων περιοχών στα σπίτια για μερικές μέρες ακόμα. Δείτε πιο κάτω που έχουν εκδοθεί αποφάσεις για αναστολή λειτουργίας σχολείων:

Ερυθρές-Βίλια

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου στις περιοχές των Βιλίων και των Ερυθρών μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Θήβα

Λόγω της χιονόστρωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αναστασίου, ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης :

Α) των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά
Β) των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σκύρος

Αναβολή λειτουργίας των σχολείων για τις 8/1/2020.

Δήμος Νάξου

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα όρια όλου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο 8 Ιανουαρίου 2020.Απόφαση:

Δήμος Αμοργού

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης της Αμοργού για αύριο Τετάρτη 08/01/2020.Απόφαση:

Δήμος Μήλου

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην περιφέρεια του Δήμου Μήλου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω των έκτακτων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.Απόφαση:

Δήμος Άνδρου

Την αναστολή λειτουργίας την Τετάρτη, 08.01.2020, όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άνδρου.Απόφαση:

Δήμος Χίου

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/μιας Εκπαίδευσης της Τ.Κ. Βολισσού και του Νηπιαγωγείου της Τ.Κ Καρυών, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, με στόχο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών και την αποφυγή ατυχημάτων.Απόφαση:

Δήμος Σερίφου

Tην αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σερίφου στις 08/01/2020, λόγω έκτακτων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων .Απόφαση:


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...