Home / HEADER-NEWS / 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: 5:17 μμ Ιανουάριος 16th, 2020  


16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Το 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με τίτλο: «Εκπαιδευτικές Πρακτικές για το Περιβάλλον και την Πολυπολιτισμικότα στο Πλαίσιο της Προσχολικής Αγωγής»

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 27,28 και 29 Μαρτίου 2020 στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Σκοπός του συνεδρίου είναι ο ευρύτερος προβληματισμός, η ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση ερευνητικών δεδομένων και βέλτιστων πρακτικών πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της περιβαλλοντικής αλλαγής και της πολυπολιτισμικότητας που απασχολούν διεθνώς τις σύγχρονες κοινωνίες και την παιδαγωγική – εκπαιδευτική κοινότητα.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός παιδαγωγικού μοντέλου που θα υιοθετεί την πολιτισμική, κοινωνική και περιβαλλοντική αειφορία και θα διαπαιδαγωγεί ενεργούς πολίτες με κριτικό πνεύμα που θα γίνουν παράγοντες αλλαγών προς την κατεύθυνση της ανάδειξης, προώθησης και επίλυσης των ζητημάτων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλη της επιστημονικής / ερευνητικής κοινότητας, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ, αρμόδιους για την χάραξη πολιτικών, συλλογικότητες και κάθε ενδιαφερόμενο.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Πληροφορίες και Εγγραφές: http://www.pasyvn.gr/2020


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...