Home / HEADER-NEWS / To πρώτο Διδακτορικό Συμπόσιο 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία 

To πρώτο Διδακτορικό Συμπόσιο 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία 

Δημοσιεύτηκε: 2:50 μμ Δεκέμβριος 10th, 2019  


To πρώτο Διδακτορικό Συμπόσιο 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία 

Με στόχο την παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων των υποψηφίων διδακτόρων, τη διάχυση της γνώσης και της επιστημονικής αξίας και την προώθηση της διεπιστημονικής έρευνας στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Κύπρου, το πρώτο Διδακτορικό Συμπόσιο 2019 με τη συμμετοχή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συμποσίου ήταν ο Αντιπρύτανης του ΑΠΚΥ, Καθηγητής Γιάννης Μανωλόπουλος.

Την πρωτοβουλία για την πραγματοποίησή του είχε η Σύνοδος των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων και σε αυτό έλαβαν μέρος υποψήφιοι διδάκτορες από όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Κύπρου, καλύπτοντας γνωστικά αντικείμενα όλων των επιστημών.

Την επιστημονική τους εργασία παρουσίασαν στο Συμπόσιο επτά (7) υποψήφιοι διδάκτορες του ΑΠΚΥ, οι Ειρήνη Βουκκαλή, Βάγια Καραμπάτσα, Στάλω Λεοντίου, Χρυσούλα Μπελέκου, Μιχαήλ Τσαγκάς, Κυριακή Τσίτσιου και Βαλεντίνα Φοινικέττου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία και να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, καλές πρακτικές και να δικτυωθούν με ακαδημαϊκούς και άλλους ερευνητές.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...