Home / HEADER-NEWS / Ποια θέματα θα συζητήσει αύριο το ΚΥΣΠΕ

Ποια θέματα θα συζητήσει αύριο το ΚΥΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 6:37 μμ Δεκέμβριος 1st, 2019  


Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει αύριο 2/12 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 

1.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

2.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για απαλλαγή από τα καθήκοντά της και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

3.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

4.Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

5.Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

6.Επικύρωση κενών οργανικών θέσεων σε Τμήματα Ένταξης σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019 σε δομές Ειδικής Αγωγής και λήψη απόφασης.

7.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού για επανεξέταση της αίτησης μετάταξής του από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

8.Εξέταση ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

 

 

Πάντα στη διάθεσή σας

 

Παληγιάννης Βασίλειος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...