Home / 1stpage / Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις του Υπ. Παιδείας. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται

Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις του Υπ. Παιδείας. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται

Δημοσιεύτηκε: 3:14 μμ Δεκέμβριος 31st, 2019  


Στη σύσταση ομάδων εργασίας προχώρησε το ΑΣΕΠ που στο έργο τους έχουν και τις προκηρύξεις του Υπ. Παιδείας. Όσον αφορά την Ειδική Αγωγή έχουμε τα εξής:

 

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ΠΕ (3ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 12/24-04-2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΤΕ (4ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΔΕ (5ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...