Home / HEADER-NEWS / Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Διαβατών

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Διαβατών

Δημοσιεύτηκε: 5:01 μμ Δεκέμβριος 16th, 2019  


16-12-19 Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Διαβατών

Επίσκεψη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Δικαστικών Φυλακών Διαβατών πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γεώργιος Βούτσινος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συνομίλησε με τον Διευθυντή των Δικαστικών Φυλακών κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο καθώς και με τη Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κα Μαρία Γκρίζου.

Στη συνάντηση που είχε με μαθητές του σχολείου τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης των μαθημάτων νέων ελληνικών και της σύνδεσης του εκπαιδευτικού προγράμματος με την Επαγγελματική Κατάρτιση.

Σημειώθηκε η μεγάλη αλλαγή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στα εθνικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων στο σχολείο των φυλακών, καθώς και η ευκαιρία για πολλούς από τους έγκλειστους να συμμετέχουν σε οργανωμένες δράσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν ανακοινώσεις για τα ανωτέρω θέματα και δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα το ζήτημα της διεύρυνσης της διδασκαλίας των νέων ελληνικών.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...