Home / 1stpage / Εκκίνηση μόνιμων διορισμών στην Ειδική μέσα στον Δεκέμβριο. Σε αναμονή των κατανομών

Εκκίνηση μόνιμων διορισμών στην Ειδική μέσα στον Δεκέμβριο. Σε αναμονή των κατανομών

Δημοσιεύτηκε: 10:17 μμ Δεκέμβριος 2nd, 2019  


Εντός του Δεκεμβρίου του 2019 θα ξεκινήσουν οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου. Όσον αφορά την κατανομή η κα Κεραμέως δεν έδωσε νούμερα μόνο ανέφερε ότι περιμένουμε τις επόμενες μέρες τις Υπουργικές Αποφάσεις για την κατανομή.Πιο αναλυτικά η Υπουργός ανέφερε:

1.Παρ’ όλα αυτά, παρά τη δυσμενή κατάσταση που παραλάβαμε ως κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν τόσες πολλές ενστάσεις, εμείς, κυρία Τζούφη, παραμένουμε στον λόγο μας και ναι, μόνιμοι διορισμοί θα γίνουν εντός Δεκεμβρίου του 2019. Θα ξεκινήσουν οι μόνιμοι διορισμοί.

2.Εγώ είχα μιλήσει για εκκίνηση των μόνιμων διορισμών εντός του 2019 και αυτός παραμένει ακόμη και σήμερα ο προγραμματισμός.

3.Όπως ίσως θα ξέρετε, έχει ήδη ολοκληρωθεί πλήρως για παράδειγμα η διαδικασία για την προκήρυξη 1ΕΑ και έχουν αναρτηθεί οριστικοί πίνακες. Προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες και παρά, ξαναλέω, την κατάσταση που παραλάβαμε, η οποία ήταν πάρα πολύ αρχική, και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα εξαιτίας των νόμων που ψηφίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

4.Τώρα σχετικά με τις οργανικές θέσεις έχει ήδη ψηφιστεί η σύσταση των οργανικών θέσεων. Καταλαβαίνω ότι δεν υπήρχε λόγος αυτό να γίνει πάρα πολύ πριν προχωρήσουν οι μόνιμοι διορισμοί.

5.Σε κάθε περίπτωση έχει γίνει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν και οι σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις  που αφορούν στην κατανομή.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...