Home / Featured / Από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ

Από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: 4:50 μμ Δεκέμβριος 7th, 2019  


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον ΟΑΕΔ . Συγκεκριμένα, τα επιδόματα θα προπληρωθούν ως εξής:

 Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

 Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και
τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.

Ως xenesglosses.eu ενημερώνουμε ότι το δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ θα το λάβουν πολλοί αναπληρωτές ενώ το ποσό θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα που λάμβαναν επίδομα ανεργίας. Για κάθε μήνα ανεργίας θα λάβουν 3 ημερομίσθια των 15,97 ευρώ. Δηλαδή αν κάποιος πήρε ταμείο ανεργίας για δυο μήνες θα λάβει:

2 μήνες Χ 3 ημερομίσθια ο μήνας Χ 15,97 = 95,82 ευρώ. Στο παραπάνω ποσό υπάρχει προσαύξηση αν υπάρχουν παιδιά.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...