Home / HEADER-NEWS / 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας

6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας

Δημοσιεύτηκε: 2:57 μμ Δεκέμβριος 13th, 2019  


6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας

«6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας “Η Θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο” – 4-5 Απριλίου 2020».

Απαντώντας στο με αρ. πρ. 183/04-07-2019 έγγραφο του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» και λαμβάνοντας υπόψη το υπ’ αριθμ. 44/23-10-2019 Απόσπασμα Πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διοργάνωση και διεξαγωγή του 6ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου Θεολογίας με θέμα «Η Θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο» το οποίο διοργανώνει το 1οΠειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» στις 4 και 5 Απριλίου 2020 στο Ναύπλιο ,στο Επισκοπείο Ι.Μ. Αργολίδος , υπό την αιγίδα της οποίας τελεί.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020 στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.mstheol.edu.gr, ενώ η προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathsyntheol@gmail.com.

Επισημαίνεται ότι η διεξαγωγή του εν λόγω Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις:
1. Η γνωστοποίηση και η διάχυση δημοσιότητας σχετικά με το εν λόγω Συνέδριο δύναται να γίνει δια μέσου των Περιφερειακών Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπαίδευσης και των σχολικών μονάδων κατά τρόπο θεμιτό και πρόσφορο (π.χ. με γραπτή ή/και προφορική ανακοίνωση από τους/τις εκπαιδευτικούς ή τη Διεύθυνση του σχολείου ή με διανομή φυλλαδίων), μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του ανοίγματος του σχολείου στην κοινωνία και της διασύνδεσης σχολείου και των κοινωνικών φορέων.
2. Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο Συνέδριο, καθώς και των μαθητών και μαθητριών να είναι προαιρετική και να πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων.
3. Η όλη διεξαγωγή του Συνεδρίου εναπόκειται στην αποκλειστική ευθύνη των διοργανωτών και της οργανωτικής επιτροπής, όπως και η μέριμνα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών/-τριών, καθώς και των πνευματικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομολογία.
4. Η συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών στο Συνέδριο να γίνει εκτός ωρολογίου προγράμματος και σχολικού πλαισίου και με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους. Ως εκ τούτου, κάθε μαθητής και μαθήτρια δύναται σε ατομική βάση να αποφασίσει ελεύθερα τη συμμετοχή του/της σε αυτό.
5. Απαγορεύεται η προβολή ή διανομή διαφημιστικού υλικού οποιασδήποτε μορφής, καθώς και η προβολή ή διανομή υλικού το οποίο προωθεί τις έμφυλες διακρίσεις και τη μισαλλοδοξία ή/και περιέχει στοιχεία προπαγανδιστικού, προσηλυτιστικού, αυταρχικού, ρατσιστικού, ξενοφοβικού χαρακτήρα.

Για τη μετακίνηση των μαθητών που θα συμμετάσχουν ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (Β΄ 681) Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του εν λόγω Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, κ. Αντικουλάνη Κυριακή, ΠΕ01 (kikianti@yahoo.gr) και κ. Σαλονικίδη Δημήτριο, (demsalonik@yahoo.gr) .

Τέλος, σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο εν λόγω Συνέδριο θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...