Τελευταία Νέα

Κυριακή, 01/08/2021, 14:16


Home / Featured / Ζαχαράκη: Μέχρι την Τετάρτη θα κάνουμε την τρίτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών

Ζαχαράκη: Μέχρι την Τετάρτη θα κάνουμε την τρίτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 11:31 μμ Νοέμβριος 4th, 2019  


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στη Βουλή η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μέχρι την Τετάρτη θα έχει πραγματοποιηθεί η Γ φάση προσλήψεων. Παραθέτουμε σχετικά χωρία από τις δηλώσεις της στη Βουλή:

Σήμερα, μάλιστα, αναμένω από τις περιφερειακές διευθύνσεις μια απάντηση -υπήρχε μία προθεσμία απάντησης έως σήμερα το μεσημέρι, γιατί ζήτησαν μία παράταση- έτσι ώστε να έχω τα επικαιροποιημένα κενά και να μπορέσω να σας δώσω αριθμούς. Μπορώ και είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη -και παρακαλώ σημειώστε το αυτό, και ο κ. Δελής έχει κάνει αντίστοιχη ερώτηση- θα μπορούμε να κάνουμε την τρίτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Την Παρασκευή 30/7 ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για τους μαθητές 12-15 ετών

Βεβαίως, όπως είπα πριν από λίγο και στην απάντηση προς τον κ. Κεγκέρογλου, προτιθέμεθα μέχρι και την Τετάρτη να γίνει η επόμενη μεγάλη φάση πρόσληψης αναπληρωτών, η οποία πώς προέκυψε, κύριε Δελή; Προέκυψε, γιατί ψάξαμε και βρήκαμε τις πιστώσεις. Τις ψήφισε, ούτως ή άλλως, και το Ελληνικό Κοινοβούλιο ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού. Θα χρησιμοποιήσουμε και τις άδειες άνευ αποδοχών, τις οποίες έλαβαν νωρίτερα φέτος, καθώς χορηγήθηκαν το τρέχον έτος και με την απαραίτητη αναγωγή μπορούμε να καλύψουμε την πρόσληψη αναπληρωτών για τα κενά πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, ειδικής αγωγής, γενικής, επαγγελματικής εκπαίδευσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...