Τελευταία Νέα

Τρίτη, 02/06/2020, 13:51


Home / Featured / Τροποποίηση απόφασης για τα σχολικά γεύματα

Τροποποίηση απόφασης για τα σχολικά γεύματα

Δημοσιεύτηκε: 9:02 μμ Νοέμβριος 8th, 2019  


Με  απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τροποποιείται το άρθρο 5, της με αριθμ. πρωτ. Φ.14/ΦΜ/181027/Δ1/25-10-2017 (ΦΕΚ 3870 Β’/2017) υπουργική απόφαση, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την με αρ. πρωτ. Φ14/ΦΜ/96985/
Δ1/18-06-2019 (ΦΕΚ 2579 Β’/2019) υπουργική απόφαση, ως προς τη διαδικασία συγκρότησης Επιτροπών Παραλαβής ως ακολούθως:

Διαδικασία συγκρότησης Επιτροπών Παραλαβής

Οι Επιτροπές Παραλαβής είναι τριμελείς και αποτελούνται από το Διευθυντή ή τον Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας ως Πρόεδρο και δυο (2) εκπαιδευτικούς, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Υποδιευθυντής της σχολικής μονάδας, όπου προβλέπεται η θέση. Ορίζονται επίσης και τρία αναπληρωματικά μέλη, τα οποία αντικαθιστούν τα τακτικά μέλη σε περίπτωση απουσίας τους. Ο ορισμός των δυο (2) τακτικών μελών και των τριών (3) αναπληρωματικών γίνεται με εισήγηση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας και με απόφαση του οικείου Δ/ντή Εκπ/σης Π.Ε.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  5800 προσλήψεις αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού από το ΠΔΕ για το 2020-21

Σε όσες σχολικές μονάδες δεν υπηρετούν τρεις (3) εκπαιδευτικοί, η Τριμελής Επιτροπή   συγκροτείται, ως προς τα τακτικά μέλη, από τον Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας, το Διευθυντή της οικείας Δ/νσης Π.Ε. και έναν υπάλληλο ή εκπαιδευτικό και ως προς τα αναπληρωματικά μέλη, από τρεις (3) υπαλλήλους ή εκπαιδευτικούς της αντίστοιχης Δ/νσης Π.Ε.

Επίσης, στις περιπτώσεις όπου δεν έχουν οριστεί αναπληρωματικά μέλη τριμελών Επιτροπών Παραλαβής, με απόφαση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. (μετά από την εισήγηση του Διευθυντή κάθε σχολικής μονάδας), θα οριστούν τρεις εκπαιδευτικοί από κάθε σχολική μονάδα της αντίστοιχης Διεύθυνσης Π.Ε., ως αναπληρωματικά μέλη των Επιτροπών τα οποία θα αναπληρώνουν τα τακτικά σε περίπτωση απουσίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Παληγιάννης: 7.024 τα οργανικά κενά στην Αθμια. Άμεση ανάγκη διορισμών

Για την παραλαβή, οι Τριμελείς Επιτροπές λαμβάνουν υπόψη το επίσημο έγγραφο ή παραστατικό παραλαβής των γευμάτων, υπογεγραμμένο από το Διευθυντή/Προϊστάμενο κάθε σχολικής μονάδας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής, ο Διευθυντής ή ο Προϊστάμενος κάθε σχολικής μονάδας οφείλει να αποστείλει γραπτώς προς το Συντονιστή του Προγράμματος στην οικεία Διεύθυνση Π.Ε. τα ονόματα και τα λοιπά στοιχεία των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών)
που απαρτίζουν την Επιτροπή Παραλαβής.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

5800 προσλήψεις αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού από το ΠΔΕ για το 2020-21

Διάταξη για την αξιοποίηση για μια ακόμη χρονιά του ΠΔΕ για προσλήψεις ...