Home / HEADER-NEWS / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 13 Υπηρεσιακών Γραμματέων των Υπουργείων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 13 Υπηρεσιακών Γραμματέων των Υπουργείων

Δημοσιεύτηκε: 10:19 μμ Νοέμβριος 27th, 2019  


 

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή δέκα τριών (13) Υπηρεσιακών Γραμματέων των Υπουργείων

Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο  Α ΄

Οι ενδιαφερόμενοι τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης του αρ. 14 του ν.4270/2014, δύνανται να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ -Πίνακας Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων» ηλεκτρονική, για τις θέσεις των Υπηρεσιακών Γραμματέων, με την προϋπόθεση ότι κατέχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Α. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

Στον επόμενο ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ δίδονται για κάθε θέση ο φορέας/υπουργείο, ο κωδικός της θέσης, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τον κωδικό τους), τα απαραίτητα προσόντα (με τους κωδικούς τους) και ο αριθμός των θέσεων (μία θέση σε κάθε Υπουργείο).

Στην «ΑΙΤΗΣΗ -Πίνακας Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων» (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών και των απαιτούμενων προσόντων, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...