Home / Featured / Συνεχίζονται οι αποσπάσεις, διορθώσεις & ανακλήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών

Συνεχίζονται οι αποσπάσεις, διορθώσεις & ανακλήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 3:38 μμ Οκτώβριος 7th, 2019  


Συνεχίζονται οι αποσπάσεις, διορθώσεις & ανακλήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών

To Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε τις αποσπάσεις για το διδακτικό έτος 2019-2020, με αίτηση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, για να προσφέρουν υπηρεσία σε σχολεία που θα οριστούν από τα αρμόδια ΠΥΣΠΕ στα οποία μετακινούνται. Ανακαλούνται οι αποσπάσεις 4 εκπαιδευτικών.

Οι Διευθυντές Α/θμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων από τις οποίες αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί ή ανακαλείται η απόσπασή τους, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους ενδιαφερομένους. Οι Διευθυντές Α/θμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων στις οποίες αποσπώνται οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να φροντίσουν να αποσταλούν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας τους στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης.

Η παρούσα απόφαση αποσπάσεων δεν εκτελείται, πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί.

Για να διαβάσετε την σχετική απόφαση ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Συμπληρωματικές αποσπάσεις, διορθώσεις & ανακλήσεις αποσπάσεων ΕκπαιδευτικώνΑ/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2019-2020 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...