Home / Featured / Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για σύναψη σύμβασης έργου Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης ΚΔΒΜ

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για σύναψη σύμβασης έργου Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης ΚΔΒΜ

Δημοσιεύτηκε: 10:06 μμ Οκτώβριος 1st, 2019  


Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων των Υπεύθυνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Πράξης  «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση» του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5002212.

Οι πίνακες διαμορφώθηκαν μετά την εξέταση, από τις επιτροπές διοικητικής επαλήθευσης, των στοιχείων των φακέλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση στην υπ΄αριθμ. 660/5/10308/18.04.2019 (ΑΔΑ: ΨΨΩ446ΨΖΣΠ-Ι4Ξ) «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου Υπεύθυνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης» του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κατά φθίνουσα σειρά σύμφωνα με τα συνολικά μόρια του υποψηφίου ανά κατηγορία θέσης και αφορούν το σύνολο των περιφερειών.

Βάσει της υπ΄αριθμ. 660/5/10308/18.04.2019 πρόσκλησης, οι θέσεις θα ανατεθούν με διαδικασία αυτόματης ανάθεσης στους υποψήφιους, μετά τα οριστικά αποτελέσματασύμφωνα με τα μόρια και την προτίμησή τους.

Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα άσκησης ένστασης εντός 5 ημερών από την επόμενη της ανάρτησης έως και την Τρίτη 08/10/2019.

Οι ενστάσεις αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4, υπόψη της Επιτροπής Ενστάσεων, στη διεύθυνση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  Ενστάσεις που υποβάλλονται με email, fax ή ιδιοχείρως δε γίνονται δεκτές.

Περισσότερα ΕΔΩ


 

Ένα σχόλιο

  1. Πότε θα ανοίξουν επιτέλους τα ΚΔΒΜ; Ξέρει κανείς;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...