Home / 1stpage / Ομάδες Εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις της Ειδικής Αγωγή

Ομάδες Εργασίας στο ΑΣΕΠ και για τις προκηρύξεις της Ειδικής Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 10:10 μμ Οκτώβριος 31st, 2019  


Στη σύσταση ομάδων εργασίας προχώρησε το ΑΣΕΠ με αντικείμενο διάφορες προκηρύξεις ανάμεσά τους και τις προκηρύξεις του Υπ. Παιδείας για μόνιμου διορισμούς στην Ειδική Αγωγή:

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πλήρωση 7 θέσεων ΕΕΠ και 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 19 του ν. 2190/1994) και 6 θέσεων ΕΕΠ στο ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.
 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πλήρωση 317 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ κατηγορίας.
 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.
 Προκήρυξη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την πλήρωση 75 θέσεων ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας του κλάδου Τελωνειακών (6Κ/2019) (ΦΕΚ 37/4-10-2019). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έως 5-11-2019.
 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) (1ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 13/25-04-2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) (2ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 14/25-04-2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ΠΕ (3ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 12/24-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.
 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής  Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΤΕ (4ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.
 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΔΕ (5ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...