Τελευταία Νέα

Τρίτη, 28/06/2022, 11:39


Home / 1stpage / Εντός χρονοδιαγράμματος οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή

Εντός χρονοδιαγράμματος οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 8:00 μμ Οκτώβριος 2nd, 2019  


Μέχρι το τέλος του 2019 θα γίνουν οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής η Υπουργός Παιδείας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Δελή.

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι στην ειδική αγωγή με το που παρέλαβε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μια από τις πρώτες συναντήσεις που έκανε ήταν με το ΑΣΕΠ προκειμένου ακριβώς να επισπεύσουν αυτή τη διαδικασία η οποία δεν είχε επισπευσθεί.

«Κι αν δεν είχαμε επιταχύνει τη διαδικασία δεν θα ήμασταν σε θέση ήδη να έχουμε την ανάρτηση των πρώτων πινάκων. Όπως θα είδατε, ενδεχομένως, πριν από μια εβδομάδα είχαμε την ανάρτηση των πρώτων πινάκων» σημείωσε η Υπουργός. Απαντώντας σε άλλη ερώτηση η κα Κεραμέως σημείωσε για την Ειδική Αγωγή ότι ήδη είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος για να ολοκληρωθούν αυτοί οι διορισμοί εντός του 2019.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  113 ενστάσεις κατά των πινάκων Μη Δεκτών υποψηφίων για του Συμβούλους Εκπαίδευσης

Επίσης διευκρίνισε και το ακόλουθο:

«πως έχουμε ήδη προβλέψει ούτως ώστε οι αναπληρωτές να μη χάσουν τη θέση τους όταν προχωρήσουν τώρα οι διορισμοί πριν από το τέλος του έτους. Και σε κάθε περίπτωση, προσβλέπουμε ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη αλληλοεπικάλυψη μεταξύ των αναπληρωτών ειδικής αγωγής και πλέον των μόνιμων διορισμένων ειδικής αγωγής».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Περισσότερες Ειδικότητες στα ΔΙΕΚ - Αυξημένες θέσεις για τους υποψήφιους

Αντίθετα για τη γενική εκπαίδευση η κα Κεραμέως δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν είχαν κοστολογηθεί οι εξαγγελθέντες διορισμοί δηλώνοντας πως «η προηγούμενη κυβέρνηση μιλούσε για δέκα χιλιάδες πεντακόσιους μαζικούς διορισμούς στη γενική εκπαίδευση. Όμως δεν είχε προϋπολογίσει ούτε ένα ευρώ γι’ αυτούς».

 

 

 

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...