Home / 1stpage / Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την πιστοποίηση εκπαιδευτικών σε ΤΠΕ

Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την πιστοποίηση εκπαιδευτικών σε ΤΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 5:56 μμ Οκτώβριος 28th, 2019  


Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την πιστοποίηση εκπαιδευτικών σε ΤΠΕ

Στη διαδικτυακή πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), http://www.promitheus.gov.gr, αναρτήθηκε η διακήρυξη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΤΠΕ».

Στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, προβλέπεται σε πανελλαδικό επίπεδο, η διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτικών σε Τ.Π.Ε. και συγκεκριμένα, σε γνώσεις και δεξιότητες Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε., Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε. και Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε.

Το Έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ (αριθ. ενάριθ. έργου 2016ΣΕ34510001) στο πλαίσιο της Πράξης: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στην διδακτική πράξη» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και έχει λάβει κωδικό MIS 5000065

Ο διαγωνισμός υποδιαιρείται σε τμήματα, ανά γεωγραφική – διοικητική περιφέρεια της χώρας και θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, όπου διατίθενται και όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού (Α.Α. Διαγωνισμού στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.: 81135).

Στο τεύχος προκήρυξης που είναι επίσης διαθέσιμο εδώ, περιέχονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία διενέργειας, τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...