Τελευταία Νέα

Τρίτη, 11/05/2021, 19:24


Home / HEADER-NEWS / Βράβευση διακριθέντων μαθητών στην 1η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Βράβευση διακριθέντων μαθητών στην 1η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 4:33 μμ Σεπτέμβριος 6th, 2019  


Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων βράβευσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη τους μαθητές που μετείχαν και διακρίθηκαν στην 1η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής.

Κατά την εκδήλωση, η Υπουργός Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη και η Γενική Γραμματέας Αναστασία Γκίκα, συνεχάρησαν θερμά τους μαθητές, οι οποίοι πέτυχαν τις σημαντικές διακρίσεις, αλλά και τους αφανείς υποστηρικτές τους δηλαδή τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους.

Η 1η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το χρονικό διάστημα 14-18 Ιουλίου 2019. Στη Βαλκανιάδα πήραν μέρος δέκα ομάδες μαθητών από την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σλοβενία και την Ελλάδα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Εγκύκλιος: Καθορίστηκε ο αριθμός των υποψηφίων για τις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος

Η Βαλκανιάδα διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική ομάδα αποτελούνταν από τις μαθήτριες Δασκοπούλου Ελένη, μαθήτρια του Κολλεγίου Ανατόλια, Αποστολίδου Αθηνά, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, Αργυρώ Σπανού, μαθήτρια της Νέας Παιδείας Χαλανδρίου και τον μαθητή Παπάρα Δημήτριο, μαθητή του Κολλεγίου Ανατόλια, που είχαν διακριθεί στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής 2019 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Η Ελληνική ομάδα απέσπασε 1 αργυρό μετάλλιο, με τον Παπάρα Δημήτριο, 1 χάλκινο μετάλλιο με τη Δασκοπούλου Ελένη και μια εύφημο μνεία με την Αποστολίδου Αθηνά.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων βασισμένο στον περσινό “σκελετό” όσον αφορά τις ημερομηνίες και ...