Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 27/05/2020, 01:45


Home / HEADER-NEWS / Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αριστοτέλης: Έλλειψη Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αριστοτέλης: Έλλειψη Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης

Δημοσιεύτηκε: 11:54 πμ Σεπτέμβριος 19th, 2019  


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αριστοτέλης: Έλλειψη Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης

Οι εκπαιδευτικοί με τα σωματεία τους μετά από μια δυναμική κινητοποίηση στα γραφεία της Α΄ Διεύθυνσης, την Παρασκευή 13/9 κατάφεραν να «κατέβει» ο πίνακας με τα εξαφανισμένα κενά της παράλληλης στήριξης και να αναρτηθεί κάποιες ώρες μετά ο πίνακας με τα πραγματικά κενά.

Εντούτοις ο εμπαιγμός των μαθητών με αναπηρία, των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών συνεχίζεται καθώς αύριο 18/9 οι εκπαιδευτικοί που θα αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν θα βρεθούν μπροστά στο γρίφο αντιστοίχισης των ωρών τους με τα ωράρια των μαθητών εξαιτίας του απαράδεκτου και αντιεπιστημονικού «μοιράσματος» των ωρών της παράλληλης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να έχουν εκπαιδευτικό για 24 ώρες, κάποιοι άλλοι μόνο για 18 ώρες, άλλοι για 16 κι άλλοι για 12! Επίσης, επειδή οι «ώρες δεν βγαίνουν» κάποιοι μαθητές με αναπηρία ή και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα αναγκαστούν να έχουν 2 ή και 3 εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης! Αρκετοί συνάδελφοι νηπιαγωγοί θα πηγαίνουν σε δύο σχολεία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διανομή συγγραμμάτων κατ’ οίκον, έγκαιρα και διπλασιασμός ηλεκτρονικών συγγραμμάτων σε σχέση με πέρυσι

Διανομή συγγραμμάτων κατ’ οίκον, έγκαιρα και διπλασιασμός ηλεκτρονικών συγγραμμάτων σε σχέση με ...