Home / Featured / Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις διορισμών Ειδικής Αγωγής

Ομάδες εργασίας στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις διορισμών Ειδικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 12:23 μμ Σεπτέμβριος 1st, 2019  


To ΑΣΕΠ προσχώρησε στη σύσταση ομάδων εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου και πέραν της υπερωριακής εργασίας, για τα ακόλουθα:

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) (1ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 13/25-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) (2ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 14/25-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ΠΕ (3ΕΑ/2019) (ΦΕΚ 12/24-04-2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΤΕ (4ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ΔΕ (5ΕΑ/2019). Έλεγχος αρχείου αιτήσεων, ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων και διασταύρωση των στοιχείων των υποψηφίων με ΟΠΣΥΔ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...