Home / Featured / Γνωρίστε τον Όμιλο Unicert στις νέες του εγκαταστάσεις

Γνωρίστε τον Όμιλο Unicert στις νέες του εγκαταστάσεις

Δημοσιεύτηκε: 12:09 μμ Σεπτέμβριος 4th, 2019  


Ο Όμιλος Unicert, στα πλαίσια ανάπτυξης ολοκληρωμένων υπηρεσιών Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης, σας προσκαλεί στο Open Day που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/9 και ώρα 10:30 -15:00.

Η Unicert ιδρύθηκε το 2015 από τον κο. Νικόλαο Νούλα και τον Δρ. Δημήτριο Δερπάνη με αρχικό όραμα την δημιουργία του κορυφαίου Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης. Μετά από 4 χρόνια αέναων και επίμονων προσπαθειών, η UNICERT έχει εδραιώσει τη παρουσία της στο εκπαιδευτικό στερέωμα κατορθώνοντας να καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος ελληνικός, διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης που δραστηριοποιείται σήμερα στην Ελλάδα. Ο σημαντικότερος, ίσως, παράγοντας που οδήγησε σε αυτή την επιτυχία ήταν – και συνεχίζει να είναι – η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε με την αγορά και τους συνεργάτες μας, ως αποτέλεσμα της επίτευξης και επαλήθευσης των προσδοκιών που τέθηκαν, έχοντας ως απώτερο σκοπό την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών με ένα κορυφαίας ποιότητας προϊόν. Με αυτή την φιλοσοφία, και με την δική σας στήριξη, ο Όμιλος αναπτύσσεται σε νέες δραστηριότητες με το ίδιο όραμα και τον ίδιο στόχο. Την Κορυφή!

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των 4 χρόνων από την Ίδρυση του Ομίλου, την ημέρα εκείνη θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να παρακολουθήσετε ομιλίες από τους Διευθυντές των Business Units, όπου θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες που αφορούν το κάθε ένα.
  • Να ενημερωθείτε για τις νέες δραστηριότητες του Ομίλου:
    • Unicert Studies (ΚΔΒΜ2)
    • Unicert ΙΕΚ

Στο Unicert ΙΕΚ οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας και να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της, κάνοντας τη πρακτική τους άσκηση σε εταιρίες εγνωσμένου κύρους (τηλεοπτικό σταθμό Action 24, Galaxy 92fm) ενώ μέσω του νέου ραδιοφωνικού σταθμού UNICERT WEB Radio θα γνωρίσουν τη μαγεία των media.

Η λειτουργία του νέου ραδιοφωνικού σταθμού UNICERT WEB Radio θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, το βασικό μέσω προβολής και προώθησης τόσο του Ομίλου όσο και των συνεργατών του.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Νικόλαος Νούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δρ Δημήτριος Δερπάνης, ενώ μια γενικότερη αλλά και ειδικότερη παρουσίαση του Ομίλου και των δραστηριοτήτων του θα γίνει από τους:

  • Κωνσταντίνο Παπάζογλου – Γενικός Διευθυντής
  • Παναγιώτη Ψαράκη – Διευθυντής Πωλήσεων
  • Ζωή Χατζή – Διευθύντρια Διά Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης
  • Μαρία Στέλλα Ψαρά – Διευθύντρια ΚΔΒΜ2 και ΙΕΚ

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...