Home / Featured / Φασφαλής: Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Φασφαλής: Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 10:01 μμ Σεπτέμβριος 23rd, 2019  


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για αναγνώριση συνάφειας του διδακτορικού της διπλώματος και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»
2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. για απαλλαγή από τα καθήκοντά της και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
4.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κλάδο σε κλάδο & εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»
5.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
6.«Εξέταση αίτησης αποδέσμευσης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξή του στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...