Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 12/12/2019, 02:31


Home / Featured / Συνάντηση Ζαχαράκη – Ράπτη για αναπληρωτές και ειδική αγωγή

Συνάντηση Ζαχαράκη – Ράπτη για αναπληρωτές και ειδική αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 3:58 μμ Αύγουστος 7th, 2019  


Η Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής στο γραφείο της.

Στη συνάντηση τους συζήτησαν για τα θέματα της παιδείας μεταξύ των οποίων και την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του πραγματικού Πανεπιστημιακού Ασύλου, που αφορά στην ελευθερία των ιδεών και της ακαδημαϊκής σκέψης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συζητήσεις στη Βουλή αναφορικά με ζητήματα στην Ειδική Αγωγή

Κουβέντιασαν για τα θέματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα ζητήματα των αναπληρωτών καθηγητών, τα θέματα της ειδικής αγωγής.

Η κ. Ράπτη έθεσε στην Υφυπουργό το θέμα της σχολικής στέγης στους Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Επίσης πρότεινε και την εισαγωγή θεματικής ενότητας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης του εκπαιδευτικού προγράμματος των σχολείων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  «Via Carpatia: καθ’ οδόν στο μέλλον»

Η Έλενα Ράπτη είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, η οποία ορίζεται αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Η Υπουργός Παιδείας στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο των εργασιών ...