Home / Featured / Συνάντηση Ζαχαράκη – Ράπτη για αναπληρωτές και ειδική αγωγή

Συνάντηση Ζαχαράκη – Ράπτη για αναπληρωτές και ειδική αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 3:58 μμ Αύγουστος 7th, 2019  


Η Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής στο γραφείο της.

Στη συνάντηση τους συζήτησαν για τα θέματα της παιδείας μεταξύ των οποίων και την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του πραγματικού Πανεπιστημιακού Ασύλου, που αφορά στην ελευθερία των ιδεών και της ακαδημαϊκής σκέψης.

Κουβέντιασαν για τα θέματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα ζητήματα των αναπληρωτών καθηγητών, τα θέματα της ειδικής αγωγής.

Η κ. Ράπτη έθεσε στην Υφυπουργό το θέμα της σχολικής στέγης στους Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Επίσης πρότεινε και την εισαγωγή θεματικής ενότητας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης του εκπαιδευτικού προγράμματος των σχολείων.

Η Έλενα Ράπτη είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, η οποία ορίζεται αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...