Autumn ‘19 International Publishers Exhibition | Thessaloniki

Δημοσιεύτηκε: 4:22 μμ Αύγουστος 26th, 2019  


“Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ”

Οι International Publishers Exhibitions (IPEs) έχουν καθιερωθεί ως η αγαπημένη φθινοπωρινή συνήθεια του κλάδου της ξενόγλωσσης διδασκαλίας στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, πιστές στο ραντεβού τους μαζί του, ανοίγουν τις πύλες της Autumn ’19 Thessaloniki IPE το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 10.00 – 18.00, και την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, 10.00 – 17.00, στο ξενοδοχείο The MET.

Κρατώντας τον πήχη της ποιότητας στα υψηλά επίπεδα που ο κλάδος απαιτεί, η Autumn ’19 Thessaloniki IPE φιλοξενεί 34 από τους κορυφαίους ξένους κι ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, εξεταστικούς φορείς, κέντρα επιμόρφωσης καθηγητών, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρίες διαφημιστικών ειδών και διοργανώνει 33 παρουσιάσεις που θα καλύψουν ανάγκες από όλο το φάσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αλλαγές κι εξελίξεις στις εξετάσεις, τμήματα pre-junior έως τμήματα ενηλίκων, διδασκαλία της γραμματικής και των άλλως δεξιοτήτων…είναι μερικά μόνο από τα θέματα στα οποία διεθνώς αναγνωρισμένοι και καταρτισμένοι εισηγητές θα εμβαθύνουν.

Την Autumn ’19 Thessaloniki IPE θα συμπληρώσει η διεξαγωγή δύο εργαστηρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες ακριβώς μετά το κλείσιμο της έκθεσης. Tο πρώτο, με θέμα “LEARNING DIFFERENCES: OVERCOMING EMOTIONAL LEARNING BLOCKS IN STU-DENTS WITH LEARNING AND/OR BEHAVIORAL CHALLENGES” από την Μαριαλένα Καλυβά, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 18.00-21.00. Το δεύτερο, με θέμα “RECORD-ING, REVISING & REVISITING LEXIS” από τον Leo Selivan, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, 17.00-20.00.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της IPE καθώς και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων καθ’όλη τη διάρκεια αυτής, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Τα εργαστήρια που ακολουθούν μετά το κλείσιμο της έκθεσης είναι επί πληρωμή. Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις δηλώσεις συμμετοχής παρέχονται τηλεφωνικά στο 211 715 7375 ή μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://www.des.org.gr.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γρα-φείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...